Heeft Bas genotsspeeltjes gekocht voor Beau?!

Heeft Bas genotsspeeltjes gekocht voor Beau?!

Zo weer eens een ander berichtje dan over geld. Afgelopen avond toen Beau naar bed ging deed ze een ontdekking. Ze vond namelijk cadeautjes op haar matras, inclusief een briefje. Er lag een vibrator maar ook een paar handboeien. Nieuwe speeltjes voor Beau en uit het briefje wordt snel duidelijk dat Bas hierachter zit. Maar gelukkig is Beau niet zo naïef en had ze onmiddellijk door dat er een grap met haar werd uitgehaald.  Ook Romy weet van de bijzondere cadeaus af en is nu wel benieuwd naar het verhaal erachter. Samen met Beau, Billy, Demi, Fay en Kevin bespreekt ze het grote mysterie rondom de seksspeeltjes. Ik weet niet wie het heeft gekocht, maar ik heb een sterk vermoeden zegt Beau tegen hen. Er  zijn volgens haar maar twee mannen in Utopia met geld om dit soort grappen uit te halen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *