René wil dat elke Utopia bewoner een eigen pinpas krijgt

René wil dat elke Utopia bewoner een eigen pinpas krijgt

Jessie doet de boekhouding niet meer, Billy nam het toen over en toen het haar te veel werd namen René en Cemal het over. Tijdens het centraal van vandaag ontstond er flinke discussie. En uiteindelijk zelfs ruzie. Ook na het centraal wordt er nog lang nagepraat over verschillende financiële kwesties. Als René zich heeft teruggetrokken in de werkplaats zoekt Billy hem op. Ze is benieuwd hoe hij alle hectiek ervaart. René antwoordt dat de verantwoordelijkheid over de financiën een hoop gedoe met zich mee brengt. Het is zo ontzettend veel legt hij uit. Billy is het hier op haar beurt helemaal mee eens. Daarna oppert René een idee, hij heeft immers al over de gehele situatie nagedacht. Hij vraagt zich af of het geen idee is dat iedere bewoner een eigen pinpas krijgt. Hiermee voorkom je volgens René een hoop gedoe. Ik vind het een hele goeie antwoordt Billy. Maar of de groep dit ziet zitten en of het haalbaar is is natuurlijk vraag twee. Vind jij het een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 07:39

  Allemaal een eigen pinpas? Hoe houd je dan overzicht en voorkom je misbruik?
  Bovendien, extra passen betekent ook extra bankkosten!

 2. Yvonne at 12:55

  Allemaal een eigen pinpas? Ze zijn daar echt van het padje he!!! Dan ben je het complete overzicht kwijt en word er nog meer over de balk gegooit. Ik zeg niet doen!!!!!!

 3. Bardy247 at 12:48

  Dat zeg ik al vanaf het begin.
  Contant geld moet verbannen worden uit Utopia. Het werkt alleen maar misbruik in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *