Ramona laat een openstaande factuur achter

Ramona laat een openstaande factuur achter

Er is weer van alles gebeurd op deze mooi dag! Zo hebben de bewoners een centraal gehad en weer van alles besproken. In dit bericht lees je alle besproken punten van 11 mei terug.

Cemal opent dit keer het centraal en begint met de financiën. Hij laat weten dat het zakgeld digitaal is overgezet zodat er voortaan geen fouten meer gemaakt kunnen worden. Wel loopt hij tegen wat problemen aan. Zo heeft Ramona nog een rekening openstaan voor het sporten met Arjuna a 200 euro en deze moet natuurlijk nog wel even betaald worden. Jessie vindt dat Karin dit maar moet betalen. Dit omdat zij ook alle winst van de streetwear en dus Ramona’s geld heeft ontvangen. Karin reageert gepikeerd en begrijpt niet waarom dit nu pas gemeld wordt. Ze is het hier duidelijk niet mee eens en heeft het gevoel alsof er dingen voor haar achter worden gehouden. Al snel verandert het gesprek in een discussie tussen Karin, Jessie en Billy. Ze worden het niet eens en uiteindelijk kapt Karin de discussie af. Op naar het volgende punt, zakgeld. René heeft zich daar gisteren in verdiept en volgens hem had hij niet genoeg ontvangen. Uiteindelijk heeft hij maar wat geld naar zichzelf overgeschreven. Billy laat dan ook weten dat het niet de bedoeling is om gelijk zijn eigen zakgeld uit te rekenen en vervolgens bij te schrijven. René legt zijn kant van het verhaal uit. Hij wilde graag alles controleren en vraagt aan de groep wat zij verwacht van Cemal en hem. Ze spreken af om elke week een financiële update te houden. Na de financiën bespreken de bewoners de aankomende evenementen. Jessie wijst de bewoners erop dat er door individuele evenementen, de vaste evenementen voor de bv worden vergeten. De bv heeft altijd prioriteit benadrukt hij. De groep spreekt vervolgens af dat de inkomsten van alle evenementen van deze maand naar de bv zullen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 10:14

  Gewoon de rekening naar Ramona sturen, dat is normaal toch. Jessy en Billy moeten zich er iets mee bemoeien. Jessy is zeker bang dat hij zelf te kort komt

 2. anneke at 11:54

  De rekening van Ramona van Arjuan naar Ramona sturen zij heeft hem in dienst genomen niet Karin.
  Jessie ziet alweer geld in mindering voor hem.

 3. ikkem at 10:37

  Bravo Cemal, iedereen heeft deze jongen onderschat, alles kan geleerd worden behalve moraal en puur zijn.
  Jessie de rat, zijn korts begint te stijgen. 😉

 4. Grumpy at 09:43

  Zo heeft Ramona nog een rekening openstaan voor het sporten met Arjuna a 200 euro en deze moet natuurlijk nog wel even betaald worden. Jessie vindt dat Karin dit maar moet betalen. Dit omdat zij ook alle winst van de streetwear en dus Ramona’s geld heeft ontvangen.
  Natuurlijk is Jessie het er niet mee eens want dan kom je aan zijn “verdiensten”. Wat heeft sport met streetwear te maken? Karin heeft gelijk dat ze het niet met deze zienswijze eens is.
  Na de financiën bespreken de bewoners de aankomende evenementen. Jessie wijst de bewoners erop dat er door individuele evenementen, de vaste evenementen voor de bv worden vergeten. De bv heeft altijd prioriteit benadrukt hij. Natuurlijk vindt Jessie dat de verdiensten van alle evenementen (dus ook die inwoners zelf georganiseerd hebben en die verdiensten zouden ontvangen) naar de BV moeten. Hij denkt alweer dat hij tekort gaat komen. De valse rat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *