Chaos en ruzie in Utopia na het centraal van vandaag

Chaos en ruzie in Utopia na het centraal van vandaag

Het centraal van vandaag verliep vol discussie maar daarna was er nog meer chaos. In dit bericht lees je het allemaal terug.

Jacco en Jessie lopen naar buiten en bespreken onmiddellijk het chaotische centraal. Het gedrag van Karin verbaast Jacco zo deelt hij mede. Gisteren viel het mij ook al op dat ze ineens snel uit haar vel springt. Dit was weer hysterisch reageert Jessie. En is ervan overtuigd dat hij Utopia bv behoed heeft van een grote fout door aan te geven dat er meer transparantie nodig is bij de evenementen. In de loods bespreken Demi en Fay met Beau en nieuweling Chipp ook over het centraal. Fay vraagt zich hardop af of het afgunst is waardoor ze de inkomsten van de lip sync battle niet meer in eigen zak mogen steken. Beau begrijpt de frustratie van de twee en merkt op dat ze op een rijtje moeten zetten hoeveel de bewoners verdienen als ze iets voor de bv organiseren.

Wat later zijn Cemal en Karin naar elkaar aan het schreeuwen. Karin is nog steeds boos om de openstaande rekening van Ramona die zij moet betalen en laat weten dat ze hier niet mee akkoord gaat. Terwijl Cemal haar de factuur laat zien legt Karin uit dat de rekening iets persoonlijk is en het geld wat ze heeft gekregen de inkomsten van de streetwear zijn. Cemal heeft geen zin meer in het gesprek en loopt boos weg. Houd je muil joh, gewoon luisteren schreeuwt hij nog na. Buiten legt Karin vervolgens aan Chipp uit waarom ze zo boos is. Het werd mij gewoon te persoonlijk. Het gaat mij niet om geld maar ik vind dat ik niet hoef op te draaien voor een privérekening van iemand anders. Het ergert mij dat erover mij heen wordt gewalst door bewoners met een grotere mond. Ik moet het even laten zakken zegt ze tegen de nieuweling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Marcel at 08:48

  Ze maken toch wat mee !
  Het holt achteruit allemaal verwende kinderen zonder niveau er niks meer over van het begin toen zat er allemaal verschillende soorten​ mensen in dat was interessant, het is nu niks meer dan een kindershow geworden

 2. Marcel at 08:46

  Ze maken toch wat mee !
  Het holt achteruit allemaal verwende kinderen zonder niveau er niks meer over van het begin toen zat er allemaal verschillende soorten​ mensen in dat was interessant, het is nu niks meer dan een kijkje geworden

 3. Jans at 11:46

  Top Karin niet betalen Ramona heeft gesport stuur de rekening maar na,laat je niet op de kop zitten met dingen waar je niet verantwoordelijk voor ben

 4. ikkem at 11:03

  Bravo Karin, niet over je heen laten lopen. 🙂
  Wie is die rat dat hij bepalen wil, wie de rekening moet betalen?

  • twinkel at 12:37

   Ze heeft 450,- van Ramona streetweare gekregen, 50% Ramona en 50% van haar zelf, hier zit het bedrag gewoon in wat ze moet betalen, anders had Ramona het gedaan. Karin wil het gewoon niet begrijpen. Ze zou niks om geld geven, houd je mond dan en betaal gewoon!! Cemal heeft gelijk, Karin luistert nooit!!!
   Nu loopt ze tegen iedereen te zeuren, want ze wil persé gelijk hebben. Ja want Karin is een goed mens, doet nooit iets verkeerd, luistert altijd naar iedereen en heeft alles voor een ander over, ze werkt het meest van iedereen. Zo zou je er 15 hebben????

   • Marja at 14:22

    Karin heeft gelijk . Het geld van de streetwear heeft ze verdiend samen met ramona. Sporten van ramona staat daar helemaal los van

   • anneke at 12:00

    Die 50 /50 % is van streetwear en niet van het zakgeld van Ramona, als ze nu het zakgeld had gekregen dan was het anders geweest maar dan nog
    Volgens mij wist Ramona dat en is ze er eerder uit gegaan daarom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *