De minimalisten verdienen deze maand meer dan de ondernemers

De minimalisten verdienen deze maand meer dan de ondernemers

Na het chaotische centraal en alle commotie die daarna nog ontstond besluiten Cemal en René toch om de winst van de ondernemers en de minimalisten uit te rekenen. Maar de twee krijgen een opmerkelijke uitkomst. De minimalisten hebben deze maand namelijk een hogere omzet dan de ondernemers gedraaid. Volgens René komt dit doordat de producten van de minimalisten erg goed lopen. Een rare balans aangezien de ondernemers juist uit zijn op het verdienen van veel geld. Dit is toch vreemd, of ben ik nou weer raar vraagt René verbaasd. Cemal is het hiermee eens en zegt dat het hoogstwaarschijnlijk komt door de lage uitgaves van de minimalisten. Daarbij investeren de ondernemers niet uit het potje van het verdiende geld en dit doen de minimalisten juist wel. Jij snapt het zegt René opgetogen. Dat is de manier waarop het volgens hem hoort te gaan. Het lijkt Cemal een goed plan om dit idee te presenteren aan de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 12:18

    Alle het verkeerd besteden geld moet gewoon aan bv terug betaald worden, en ook alle onterecht gekochte spullen in beslag gonomen worden. 😉
    Daarna betrokkene uit Utopija weg sturen. 🙂

  2. Grumpy at 12:12

    Dat gaat oorlog worden. Jessie zal de financiën wel weer naar zich toe trekken want het kan toch niet dat de minimalisten meer verdiend hebben dan de top ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *