Cemal biedt zijn verontschuldiging aan tegenover Karin

Cemal biedt zijn verontschuldiging aan tegenover Karin

Tijdens het centraal werd duidelijk dat Karin op moet draaien voor de openstaande factuur van oud Utopia bewoner Ramona. Volgens Jessie en Cemal moet Karin hiervoor opdraaien aangezien zij ook Ramona’s deel van de streetwear heeft ontvangen. Deze kwestie liep uit tot een grote discussie, die na het centraal verder ging. Cemal en Karin hebben daar een flinke ruzie over gehad.

Wat later besluit Cemal toch met Karin het gesprek aan te gaan. Kaatje, sorry dat ik net zo tegen je uitviel, dat was echt niet de bedoeling begint hij het gesprek. Karin antwoordt dat ze het vervelend vind dat hij niet eerst naar haar toe is gekomen om het probleem te bespreken maar dit meteen in het centraal heeft gedaan. Volgende keer kom ik eerst naar jou toe benadrukt Cemal. Waarna hij nogmaals zijn excuses aanbiedt. De twee bespreken de situatie omtrent het geld nogmaals maar komen er weer niet uit. Cemal blijft bij zijn standpunt, Karin moet de rekening betalen. Karin vindt het op haar beurt belachelijk dat zij voor een persoonlijke rekening van Ramona moet betalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *