Het lijkt erop dat Jeroen en René toch een nieuwe structuur willen

Het lijkt erop dat Jeroen en René toch een nieuwe structuur willen

Jeroen en René hebben het eerder al eens over een nieuwe structuur gehad. Echter hebben ze dit idee uiteindelijk maar weer losgelaten. Maar na het centraal van vandaag hebben de twee er toch een gesprekje over. Met René bespreekt Jeroen aan de bar hoe scheef de huidige structuur is. Je moet iedereen gelijke kansen gunnen volgens Jeroen. Natuurlijk is het logisch als grootverdieners ook meer geld houden, maar niet op de manier waarop het nu gaat. Alleen krijg je dat hier toch niet van de grond. Ze zijn egoïstisch gaat hij verder. Volgens Jeroen denkt iedereen alleen maar aan zijn eigen geldpotje. René reageert dat nu hij zich bezig houdt met de boekhouding hij ook meer inzicht krijgt van de huidige geldzaken. Dan kunnen we hier op inspelen. Alles op zijn tijd, rustig benadrukt hij. Zullen de twee in de toekomst toch een nieuwe structuur introduceren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *