Billy spreekt haar irritaties uit rondom de tweeling

Billy spreekt haar irritaties uit rondom de tweeling

Het vervolg, Billy liet al weten in het centraal van vandaag dat ze wat irritaties heeft rondom Demi en Fay. En dat werd dan ook nog even besproken.

Billy laat weten dat ze de shotgun mentaliteit van Demi en Fay niet oké vindt. Hiermee bedoelt ze de snelheid waarmee bepaalde dingen worden ingenomen als bewoners weggaan uit Utopia. Toen Ramona wegging besloten jullie een kast van haar in te nemen, en dat zit mij niet lekker voegt ze eraan toe. Er zijn namelijk andere mensen die de kast ook graag hadden willen hebben. En stelt daarom voor dat dit soort dingen in het vervolg in de groep worden besproken. Fay begrijpt wat Billy bedoelt maar wil wel graag dat dit soort dingen voortaan op het moment zelf worden besproken en niet achteraf. Billy en Jessie proberen vervolgens duidelijk te maken dat er in de groep een bepaalde manier van omgang met elkaar bestaat en dat de twee daar iets meer rekening mee moeten houden. De tweeling begrijpt het maar zijn het er niet helemaal mee eens. Ik heb geleerd dat brutale mensen de halve wereld hebben zegt Demi, doelend op het feit dat de meiden daarom zo hard knokken voor wat ze willen. Billy is het daarmee niet eens. Ze vindt dat er ook minder brutale mensen in Utopia zijn, die ook een kans moeten krijgen. De discussie zet zich nog even voort totdat Demi er een punt achter zet. We snappen het, het is nu klaar.

Na het centraal gaat Billy nog het gesprek aan met Bas. Want de frustraties is ze nog altijd niet kwijt. Ik irriteer me eraan dat ze overal aanspraak op willen maken legt ze hem uit. Ik stoor mij eraan dat Ramona amper de poort uit was, en dat de meiden toen haar spullen al innamen. Bas probeert Billy duidelijk te maken dat Demi en Fay het niet vervelend bedoelen. Jij bent emotioneel betrokken bij Ramona’s vertrek, maar je kunt niet verwachten dat anderen dat ook zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Jans at 13:15

  Kan Billie er alstublieft uit? altijd de aandacht naar haar trekken!!!!!!!!!!pffff en dan nog niet over die NEUS VAN HAAR Zelf harder werken voor geld erg irritant dat gezeur steeds weer en weer

 2. ikkem at 11:56

  Bravo Demi, tanden laten zien. 🙂
  Billy en Jessie vinden normaalste zaak van de wereld om bas over iedereen te spellen.
  Goed dat iemand laat zich horen.

 3. mar at 11:27

  nee iedereen moet billy wel helpen voor die gok van haar
  misschien steekt ze hem dan niet meer overal in als het is gebeurd

 4. mar at 11:23

  Het gaat weer niet zo als billy gaat en er zijn mensen die ook hun mondje kunnen open kunnen trekken en zeker tegen vieze billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *