Billy zegt sorry tegen Demi en Fay

Billy zegt sorry tegen Demi en Fay

Vanochtend sprak Billy haar frustraties over Demi en Fay uit in het centraal. De twee vonden het op dat moment vervelend dat Billy dit niet eerder deed, en dat nu de hele groep getuige was van haar irritaties tegenover hen. Nadat Billy kort met Bas heeft gesproken heeft hij haar doen inzien dat de twee het niet zo bedoelen. Billy besluit daarom haar excuses aan te bieden.

Ik voel me er niet prettig bij, ik heb het vanochtend niet goed overgebracht begint Billy. Ik had het allemaal iets subtieler kunnen doen en daarom wil ik sorry zeggen voegt ze eraan toe. Fay vindt het fijn dat Billy haar excuses aanbiedt. En vond het vooral vervelend dat ze niet gelijk naar hen is toegekomen, maar pas later haar irritaties uitte. Demi en Fay aanvaarden wel de excuses en spreken met Billy af dat ze in het vervolg dit soort dingen eerder aan hen zal melden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *