Billy wil dat mensen zich beter bewust worden van hun inkomsten en uitgaven

Billy wil dat mensen zich beter bewust worden van hun inkomsten en uitgaven

In het centraal van vanochtend heeft Billy aangegeven dat het niet goed gaat met de financiën en dat er écht meer geld verdient moet worden. Als ze in de gaten krijgt dat Demi en Fay geld willen uitgeven om meer geld te kunnen verdienen schiet dit wederom bij haar in het verkeerde keelgat. Ze besluit de tweeling aan te spreken in de hoop hen te overtuigen van het belang van de huidige financiële situatie. Iedereen moet geld verdienen en zo min mogelijk geld uitgeven. Billy wil dus niet dat er nog langer nutteloze kosten worden gemaakt. Maar de tweeling is het niet met haar eens. Ze snappen de noodzaak van het geld verdienen maar vinden dat zij best voor een paar euro wat dingetjes mogen kopen, om zo weer andere dingen mee te maken. Bovendien geven andere mensen ook gewoon geld uit dus vinden ze het niet terecht dat zij weer door Billy worden aangesproken. Volgens Billy gaat het niet zozeer gaat om die paar euro. Ze wil dat mensen zich bewust worden van de situatie en daarom niets meer uitgeven. Ik moet straks een boodschappenrekening van 2000 euro betalen, en dat hebben we niet zegt ze gestrest. Sorry dat ik zo hard ben, maar dit is echt belangrijk voegt ze eraan toe. Fay en Demi snappen weer wat Billy bedoelt en beloven dat ze geen onnodige kosten zullen maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Milano at 16:40

    Tis meer mensen corrigeren voor goed gedrag, dat er bespaart moet worden is duidelijk. Maar investeringsplannen stukmaken voor ze als een volledig plan aan de groep kunnen worden voorgelegd is ziek.

    Jeroen maakt te weinig plannen tot geld verdienen, en Twinning is Winning krijgt de kans niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *