Cees heeft veel pijn maar het gaat na omstandigheden redelijk

Cees heeft veel pijn maar het gaat na omstandigheden redelijk

Nieuws van wat oud Utopia bewoners op een rijtje. Want waar zijn de oud “gedienden” zoal mee bezig (geweest)?
Cees heeft na enige stilte op de sociale kanalen van zich laten horen. Hij is een tijdje terug geopereerd, en er is van alles uit zijn lichaam verwijderd. Het gaat naar omstandigheden goed zo laat hij weten. En concentreert zich momenteel op zijn herstel en geest. Cees heeft veel pijn en ook nog eens een bacteriële infectie opgelopen. Daarnaast bedankt hij iedereen voor de steunbetuigingen die hij heeft mogen ontvangen.

Maar er wordt ook genoten, zo geniet Boyd van zijn vakantie in het mooie Spanje. Vanuit een bubbelbad showt hij trots hoe groot zijn spierbal wel niet is. Maar gewerkt wordt er ook. Zo promoot Gert-Jan zijn bedrijfje even met een telefonisch interview en zoekt hij ook nog likes. En wat later beleefd hij de “Utopianstyle” met een aanhanger. Gewoon in de achtertuin… Ramona is nog altijd druk met haar eigen kledinglijn. Je kunt haar zelfs boeken voor kleding party’s. En Britt, die geniet lekker van het weer (na het nodige werk) met haar vriendinnetje. Zo je bent weer helemaal bij! We komen snel weer terug met nieuws uit de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *