Jessie verbied Karin toegang tot zijn penthouse

Jessie verbied Karin toegang tot zijn penthouse

Nog een berichtje over de paparazzi fotografen Jessie en Jacco. Een aantal bewoners zijn er niet zo blij mee, zo ook Karin. Ze besluit hem erop aan te spreken terwijl Jessie van het zonnetje genoot.

Jessie ik wil geen foto’s meer he begint Karin het gesprek met Jessie. Jessie kijkt haar wat wazig aan. Als iemand je vraagt iets niet meer te doen, waarom doe je het dan toch gaat Karin verder.
Ik kon het niet laten antwoordt Jessie. Het was een soort van drang van binnenuit. Ik moest en zal het doen voegt hij eraan toe. Je bent echt een imbeciel roept Karin dan boos. De twee hebben vervolgens een heftige woordenwisseling. Als de twee weer uit elkaar gaan zoeken ze iemand om hun frustraties te uitten. Zo gaat Karin naar Kevin. En vertelt hem  wat er is gebeurt. Samen lachen ze het al snel weg. Het enige wat ik wil is dat hij wat respect opbrengt benadrukt Karin.

Jessie gaat op zijn beurt het gesprek aan met Demi en Jacco. Ik ben er echt bang van geworden begint Jessie. Ik ben een minuut lang uitgescholden voegt hij eraan toe. Jacco moet lachen als hij het hoort. En Jessie besluit om actie te ondernemen. Hij wil toch zijn verhaal kwijt aan Karin, en besluit dit te doen middels onderstaand briefje. Behalve een brief, besluit Jessie om ook zijn penthouse te beschermen. Op de ramen hangt hij een briefje met ‘VERBODEN TOEGANG VOOR WOESTE OUDE VROUW’. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

`Beste Karin, ik schrijf deze brief omdat ik bang voor je ben geworden. Het was niet de bedoeling om je woest te maken. Je moet begrijpen dat foto’s maken mijn werk is. Ik doe mijn uiterste best om geld te verdienen. Je gebruikt hele heftige woorden. Met bange groet, Jessie.`

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *