Jessie haalt zijn #teamjessie logo van het penthouse

Jessie haalt zijn #teamjessie logo van het penthouse

Het is nog altijd rustig. Tijd voor een samenvatting van de kleine gebeurtenissen zodat je weer op de hoogte bent. Het zonnetje schijnt buiten, en Jacco en Jessie zagen vandaag als de perfecte kans om Paparazzi foto’s te gaan schieten. Terwijl Karin en Cemal druk bezig waren in de keuken om Roti voor hun bezoek en de andere bewoners te maken, stonden Jacco en Jessie klaar met hun camera. Eerder vandaag maakten de twee al een foto van een schrikkende Romy. Karin kan zich er niet druk om maken. De mensen zien me toch al ’s ochtends met mijn haar wild voegt ze eraan toe. Dat wordt de volgende, morgen ochtend maak ik je wakker met een lens in je gezicht antwoordt Jessie. Naast de paparazzifoto’s is er ook schoongemaakt vandaag. Romy heeft zich flink uitgesloofd in de keuken. Alle kastjes, hoekjes en randjes zijn gepoetst. Samen met Chipp, Demi, Fay en Beau. Het groepje heeft een missie: Make Utopia clean again. Verder heeft Jessie het team Jessie logo van het penthouse afgehaald. Al moest hij er wel wat moeite voor doen. Kevin heeft dansles gehad, er werd geplottert, aan de computers gewerkt en lekker in het zonnetje gelegen. We komen snel weer terug met meer nieuws uit Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *