Jessie en Jacco zijn nu paparazzi kameraden

Jessie en Jacco zijn nu paparazzi kameraden

Het is zoals we gewend zijn vrij rustig in Utopia. Een echte zondag dus! Maar ondanks dat is er weer wat gebeurd wat we zullen omschrijven. Zo is Jessie weer bezig geweest met zijn paparazzi foto’s.

Jessie wil van zijn mede bewoners onverwachtse foto’s maken en deze verkopen. Vandaag doet hij dat  met behulp van de polaroid camera. Voorheen deed hij dit samen met Boyd maar nu hij Utopia heeft verlaten, heeft Jessie in Jacco een nieuwe handlanger gevonden. Samen hebben ze een lijst opgesteld met bewoners die nog gefotografeerd moeten worden en nu is Romy de pineut. De twee wachten Romy op achter de loods en wanneer zij naar buiten stapt, bezorgt Jacco haar de schrik van haar leven. Whaaaah schreeuwt Romy, terwijl Jessie een foto maakt. Jessie en Jacco nemen meteen de benen en Romy zet de achtervolging in om het ongewenste kiekje te kunnen veroveren. Ze krijgt Jessie niet te pakken maar hij laat wel een briefje vallen. Romy twijfelt geen moment en grist het blaadje van de grond. Het blijkt de lijst te zijn waar alle namen op staan van de bewoners die nog gefotografeerd moeten worden. Ondertussen staan Jacco en Jessie al op een veilige afstand en Romy verscheurt het lijstje voor de ogen van de paparazzi. Alles voor niets gedaan jammert Jacco maar het resultaat van de foto maakt alles weer goed. Op de afbeelding is goed te zien hoe Romy schrikt en hun plan is dus gelukt. Wanneer Romy de afbeelding wat later onder ogen krijgt kan ze er wel om lachen maar toch doet ze er nog steeds alles aan om de foto te bemachtigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Harry at 02:08

  Ik snapJacco niet dat hij zich zo veel met die slapjanus inlaat. jessie is een gevaarlijk mannetje gewoon links laten liggen

 2. Druif at 14:26

  Tjonge jongen over kleuters gesproken . Stom van Jaco dat hij daar ook nog in meegaat. Zal hem vast stemmen kosten
  En dan vragen ze zich bij de mol af hoe het komt dat de kijkers wegblijven ?

 3. Zomaar een lezer at 14:21

  Wat een geldverkwisting. Laat ze als ze deze foto’s echt willen maken gewoon de digitale camera gebruiken en het geheugenplaatje goed bewaken.
  Dat kost verder niets terwijl Polaroid foto’s veel geld kosten en menig foto wordt weggegooid omdat de gefotografeerde deelnemer deze niet wil “kopen” of deze na de koop vernietigd.

 4. Else at 13:08

  Wat een lol zeg.
  Maar zolang Jessie die camera zelf in handen houdt, kan hij niet gefotografeerd worden in ongewenste posities. Jacco idem dito. Ze moeten dus elkaar fotograferen, en dat doen ze dan weer niet bij hun partner in crime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *