De golfsimulator van Jessie is opgehaald

De golfsimulator van Jessie is opgehaald

Wat gebeurde er deze ochtend nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo waren er al vroeg gasten over de vloer. De vloerspecialisten kwamen namelijk om de vloer te leggen in het penthouse. De mannen worden hartelijk ontvangen en krijgen een bakje koffie. Wel lachen de twee over het stucwerk wat Boyd geleverd heeft. En wijzen Boyd en Jessie er wel op dat er geen plinten gelegd kunnen worden. Aangezien de muren nog niet droog zijn. Dit zullen Boyd en Jessie dus echt zelf moeten doen. Al snel wordt duidelijk dat er een flinke lekkage in het dak van het penthouse zit. De vloer leggen gaat voorlopig dus nog niet door.

Verder zijn Beau en Chipp gezellig aan het kletsen. Ze praten over de lip sync battle en Beau laat weten welk liedje ze zal playbacken. Samen proberen ze een act eromheen te verzinnen. Niet veel later is het tijd voor de ondernemersvergadering. Cemal laat weten dat de ondernemers op 1742 euro winst hebben. Dat is ronduit verschrikkelijk merkt Boyd op. Hier is iedereen het mee eens en de ondernemers proberen met elkaar te bedenken waar dit aan kan liggen. Wat later wordt de golfsimulator opgehaald deze blijkt niet meer nodig te zijn. Kevin oefent ondertussen wat dansjes voor zijn dansevenement wat binnenkort op de planning staat. Dat was het tot zover, we komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:10

    Voor Jessie geldt ook: HET HEBBEN VAN DE ZAAK IS HET EINDE VAN HET VERMAAK!

    IK WIL…HEBBEN!
    En dan kan de golfsimulator weer wég!
    En waar gaat het geld heen wat terug betaald is?
    In Jessies zak ipv. in de BV!

    • Stella vd glas at 15:22

      Ik denk het. Ik vind het heel raar dat jij de enige bent met commentaar over de rare verdwijning ineens van het golfgebeuren. Komt dit rare nieuws wel aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *