Het penthouse heeft een lekkage!

Het penthouse heeft een lekkage!

Een nieuwe dag in de wondere wereld die Utopia heet is aangebroken. En deze begon niet zo goed voor Boyd en Jessie. Er is namelijk een probleem in het penthouse…

Het penthouse is zo goed als klaar en vandaag zou de vloer gelegd worden. Echter merkt de vloerspecialist al snel een probleem op. Er is vannacht wat regen gevallen en er blijkt een flinke lekkage in het dak te zitten. Regenwater is het penthouse in gedruppeld. Nee schreeuwt Jessie wat wanhopig zodra hij dit hoort. Snel gaat hij naar het penthouse om de lekkage te bekijken. Droevig bekijkt hij de druppels die nog altijd naar beneden vallen. Het plan om het penthouse deze week af te hebben lijkt dus in duigen te vallen. Wim de aannemer zal snel komen om het dak goed waterdicht te komen… Laten we hopen dat de schade beperkt blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. mar at 11:31

    wat ik me toch af vraag waar komt al dat geld vandan om een penthouse te bouwen heeft boyd wat hij verdient heef took alleen voor zelf gebruikt net als jesse
    profiteurs bah wat een nare figuren zijn dat toch.

  2. Peter at 11:04

    Ik vind t wel knap dat een penthouse gebouwd kan worden, door personeel ook nog voor het bedrag van 5000 euro. doe mij zo’n bouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *