René en Chipp hebben hun ontgroening gehad

René en Chipp hebben hun ontgroening gehad

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Zo hebben René en Chipp hun ontgroening gehad. De twee moesten verkleed als een soort van zeemeerminnen op een balk boven het zwembad gaan staan. Dit moesten ze een half uur volhouden en ook nog allerlei opdrachten uitvoeren. René heeft deze beproeving uiteindelijk gewonnen. Wat later had Billy een goed gesprek met Chipp. Ze vraagt hem van alles over zijn jeugd, liefdesleven en hockeycarrière. Billy had de nieuweling meer als boefje ingeschat maar dat lijkt nu toch anders te zijn. Ze herkent veel van hem in haar. Er zijn veel overeenkomsten. Ik krijg het idee alsof ik met de mannelijke Billy zit te praten grapt ze vervolgens. De twee blikken daarna terug op hun hockey avonturen en het gesprek komt ten einde als Beau die bij hen komt zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 08:32

    Billy al weer over verhit?
    Bas ,beter maar de speeltjes in het groot inkopen dan ook geen relatie problemen meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *