Kevin ontvangt heel leuk nieuws in de mail

Kevin ontvangt heel leuk nieuws in de mail

Tijd voor wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Ze ontving Kevin een heel leuk mailtje. Billy zag een mail voor Kevin binnenkomen. Ze roept haar mede bewoner erbij en als snel verschijnt er een lach op Kevin zijn gezicht. Ooh wat cool! reageert hij vol ongeloof. Kevin leest de mail vervolgens hardop voor en het blijkt dat een meneer een offerte wil ontvangen voor negenhonderd bedrukte shirts. Het gaat om de horen, zien & zwijgen shirts waar een aapje op staat bedrukt. De potentiële koper wil alleen wel dat het aapje wordt vervangen door een Franse bulldog. Inmiddels hebben meerdere bewoners het nieuws over de mega bestelling gehoord en Beau en René opperen dat er wel een productieteam mag worden samengesteld. Jessie daarentegen blijft er rustig onder en wil nog niet te hard van stapel lopen er is immers nog geen wederzijds akkoord. Zal Kevin de deal binnen slepen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:10

    Haalt iemand hier een grapje uit , is er een bewoner die hem gek maakt met zoveel shirts
    Of heeft iemand een nulletje te veel geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *