Fay en Demi zijn boos omdat een aantal bewoners friet bestelde

Fay en Demi zijn boos omdat een aantal bewoners friet bestelde

Gisteren hebben Demi en Fay aan de groep gevraagd of zij krijtjes mogen aanschaffen van hun eigen zakgeld maar Billy liet hen weten dat dit niet mocht. Utopia bv staat er niet goed voor en daarom is al het zakgeld bevroren. Afgelopen avond zaten de twee zussen gepikeerd op bed, want er is voor een groot bedrag aan friet besteld. De tweeling vindt het asociaal dat een klein groepje van 4 á 5 bewoners eten heeft besteld. Dit terwijl Romy en Kevin super lekker hebben gekookt. Dan kunnen wij geen krijtjes kopen voor één euro omdat er geen geld is maar dan bestellen ze wel voor tachtig euro aan friet merkt Demi op. Fay antwoordt dat het echt niet normaal is want als je thuis krap bij kas zit dan moet je ook gewoon op de centjes letten. De dames praten er nog even over door en vinden het te zot voor woorden. Wij gaan onze krijtjes bestellen en basta! sluit Fay af. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Ivonne at 10:15

  Ik ben het niet snel met de tweeling eens, heb een beetje een naar gevoel bij hen, maar in dit geval moet ik ze 150% gelijk geven!
  Wát een belaggelijke situatie zeg! Ik denk dat ik zou flippen.
  Ik zou het met vanBill bespreken en als dit geen bevredigend antwoord op levert in het centraal brengen. Dit is te zot voor woorden!

 2. mar at 10:09

  Ach we weten het onderhand wel die billy jessie boyd bepalen alles ik heb nog nooit zo stelletje hypocrieten mee gemaakt als die drie
  zelf kopen ze van alles gunnen een ander niks het zijn gewoon drie grote ASOOOOOO meer woorden heb ik er niet voor stelletje walgelijke mensen.

 3. Yvonne at 09:46

  Nou frietjes bestellen voor 80 euro voor 4 a 5 bewoners vind ik ook overdreven wat Demi en Fay zeggen
  Ze worden met de dag zieliger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *