De ondernemersvergadering van 3 mei

De ondernemersvergadering van 3 mei

Op deze nieuwe dag hebben de ondernemers weer een korte vergadering gehouden. De belangrijkste punten lees je hier terug.

Ondanks dat Jessie en Boyd zich al een paar dagen weer hebben aangesloten bij de ondernemers neemt Billy de leiding. En vertelt de groep dat er gisteren veel is verkocht en ze nu op 626 euro winst zitten. Na Billy neemt Jessie het woord. Hij herinnert de groep eraan dat er morgen pitches gehouden zullen worden voor de eindbestemming van het atelier. Karin, Beau, Jeroen, Jessie en Boyd willen hun ideeën graag presenteren. Hierna maken de ondernemers een korte ronde om te vertellen waar iedereen mee bezig is. De sfeer tijdens de vergadering is prettig en de groep gaat al vrij snel weer uit elkaar. We komen zo weer met nieuw nieuws. Hou de site in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *