Jacco en René halen een grap uit die niet gewaardeerd wordt

Jacco en René halen een grap uit die niet gewaardeerd wordt

Vannacht is er weer wat gebeurd in de mini samenleving Utopia. Er werd een grap uitgehaald door Jacco en Jeroen. Maar werd niet zo gewaardeerd…

Om 03:25 uur was het doodstil in de loods. Maar er waren nog wat bewoners wakker, René en Cemal. De twee zitten achter de computer als de stilte in de loods bruut verstoord wordt. De zoemer gaat opeens af en de bewoners die op de vide slapen schrikken wakker. Cemal haast zich naar de zoemer om deze uit te zetten maar het is te laat. Zelfs Jessie ontwaakt in het penthouse van dit harde en onprettige geluid. Al snel wordt duidelijk dat Jacco en Jeroen achter deze “grap” zitten. De twee hebben de zoemer ingesteld op een tijd zodat deze midden in de nacht af zou gaan. Hebben ze niks beters te doen zegt Jessie geïrriteerd. Ook Chipp kan niet echt om de grap lachen. Hij valt na de grap moeilijk in slaap en eindigt uiteindelijk op de bank. Inmiddels is een nieuwe zonnige dag aangebroken en er wordt nog steeds over de “grap” gesproken. Jessie vindt het een slechte grap laat hij aan Billy weten. Billy heeft er overigens niets van mee gekregen. Romy kan er op haar beurt ook niet echt om lachen en merkt op om er maar niet op te reageren. We zeggen er gewoon niets meer over zucht ze. Wellicht kunnen we binnenkort nog een wraakactie verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *