Madilia is woedend omdat ze geen kleding kan bestellen door de crisis

Madilia is woedend omdat ze geen kleding kan bestellen door de crisis

Floor denkt rustig bloemetjes te plukken maar Madilia komt de rust al snel verstoren. Ze is namelijk woedend…

Madilia vertelt dat ze René heeft horen zeggen dat iedereen zijn zakgeld uitgeeft aan persoonlijke doeleinden. En voel mij hier heel erg op aangesproken. Ik probeer al twee dagen een jurkje te bestellen maar het lukt niet. Iedereen klaagt dat ik alleen maar spullen aan het bestellen ben. Ik heb niks geshopt, ik heb alleen drie paar schoenen besteld voegt ze eraan toe. Floor antwoordt dat René wel een punt heeft. Omdat het crisis is in Utopia is het misschien verstandiger om het zakgeld voor de bv te gebruiken benadrukt ze. Maar Madilia is het daar niet mee eens. Volgens haar gaat al het geld al naar de bv, dus zou er ook iets moeten overblijven. Ik kom niet naar Utopia om skeer te leven gaat ze verder. Jessie heeft  tijdens de ondernemersvergadering van vandaag voorgesteld om het zakgeld helemaal te schrappen en dit te veranderen in een bepaald percentage winst, niet meer dan 100 euro. Op deze manier kunnen ze uit de crisis komen. Iedere dag is er weer een nieuwe regel zucht Madilia. Ik ga toch niet elke week dezelfde kleren dragen. Misschien lijd ik liever de hele maand honger, maar dan zie ik er wel leuk uit. Op de kleintjes letten is overduidelijk niet voor Madilia weggelegd. Ze kan naar eigen zeggen wel janken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 10:54

  Ze heeft niet geshopt, alleen maar 3 maar schoenen gekocht. Is dat iets anders dan shoppen??

  bovendien, 3 paar schoenen nodig in Utopia, menig hardwerkende niet Utopiaan kan deze nog niet eens per jaar kopen of zelfs nog niet 1 paar per jaar.

  Wat is het leven toch hard in Utopia !!!!!!!!

 2. anneke at 22:21

  Waarom is die Madilia eigenlijk in Utopia gekomen .
  Om niks te doen en alleen maar nieuwe dingen te bestellen, ze is net binnen en wil 3 paar schoenen bestellen.
  Doe ik niet eens op een dag

 3. Jans at 19:13

  denken maar je shoppen daar hoop ze op de fles gaan. raar programma ze hadden niets toen ze begonnen nu hebben ze meer dan menig mens UTOPIA ZOU ZELF VOORZIENEND zijn ben ik nou gek ze hebben een iPhone pc s was in het begin veel leuker om naar te kijken of ik wil weten wie er samen aan het krikken zijn ? is toch niet normaalze dat uitzenden! kijken ook kinderen te gek voor woorden

 4. maria at 14:14

  alleen maar 3 paar schoenen nou zeg je loop toch maar op 1 paar.
  ow ja je vlog veel moet er dus goed uit zien ga aan het werk doe iets.
  en niet elke week het zelfde draag je heb je zon grote inloop kast thuis.

 5. ikkem at 13:44

  Deze tenminste bekent, anderen zijn elke dag in nieuwe kleding, ook verschilende shoenen gaan een paar keer per dag aan.
  Lekkershopland 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *