Jessie en Karin vinden dat hun jonge mede bewoners te weinig levenservaring hebben

Jessie en Karin vinden dat hun jonge mede bewoners te weinig levenservaring hebben

Na de ondernemersvergadering van vandaag trekken Karin en Jessie zich terug om het over de jonge bewoners te hebben. De jongste bewoners zijn volgens hen niet gewend om zich bezig te houden met financiële situaties, wat de gehele groep begint te merken. Volgens Jessie is de leeftijd niet zozeer het probleem, maar het gebrek aan levenservaring wel. En verwijst naar de bewoners van een half jaar geleden, zoals Rowena, Ruud en Victoria. Dat zijn mensen met heel veel levenservaring, en daar heb je wat aan legt hij verder uit. Karin is het er mee eens maar vindt ook dat sommige mensen gewoon moeten worden aangestuurd. Een aantal bewoners mist dat inzicht gewoon. Kijk naar Romy geeft ze als voorbeeld. Haar vooruitgang in de afgelopen tijd is het perfecte voorbeeld. Jessie is het er mee eens en vindt dat de bewoners met verdiensten, het werk kunnen delen met de anderen zodat de jongeren er wat van oppikken. Ik hanteer altijd een regel je kunt alles van me krijgen als je het moeilijk hebt, zolang ik zeker weet dat je hetzelfde zou doen voor mij, als ik het zwaar heb legt hij verder uit. Beiden zijn het erover eens dat de groep elkaar moet helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. marjan at 16:16

    Jessie is de beste daar ,die snap het gewoon. Met nog een paar mensen daar.Die nieuwe meid vind ik niks een roddel tante en komt ook niks uit haar handen.

  2. Margriet at 15:47

    Van Karin begrijp ik het volkomen. Maar Jessy mist zijn pappie en mammie. Dus wat houdt hem tegen om.naar huis te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *