De eliminatie heeft de ogen van Fay doen openen

De eliminatie heeft de ogen van Fay doen openen

Terwijl de emoties in Utopia hoog oplopen, trekken Demi en Fay zich terug bij vogel village. De eliminatie heeft namelijk de ogen van Fay geopend. Wat er nu is gebeurd, vind ik wel erg bijzonder zegt ze verbaasd. Hoewel ze blij is dat de stemming goed heeft uitgepakt, omdat Beau is gebleven, vindt ze wel dat de bewoners vreemd hebben gestemd. Ze vertelt haar bevindingen dan ook aan Demi. En legt uit dat sommige bewoners bij deze stemming hebben gekeken naar wat Utopia nodig heeft maar vorige week juist Chipp naar huis hebben gestemd. Iemand die juist veel voor Utopia deed volgens Fay. Dit kan ze maar moeilijk begrijpen. Elke week anders stemmen is logisch, maar elke week van mening en onderbouwing veranderen, dat klopt niet vervolgd ze verward. Demi knikt wild met haar hoofd, ze begrijpt wat Fay bedoelt. Ik hoop dat ik niet de enige ben die dit ziet, dit is niet te bevatten zucht Fay aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *