Madilia wint de volg wedstrijd en heeft Utopia definitief verlaten

Madilia wint de volg wedstrijd en heeft Utopia definitief verlaten

Terwijl Madilia haar spullen aan het inpakken is omdat ze Utopia moet verlaten ontdekt Ivan een mail. Het is een mail van de Blonde Tigers over de vlog wedstrijd. De winnaar is bekend! Snel roept hij Demi, Fay en Madilia erbij. De andere bewoners verzamelen zich ook rondom de computers. Fay begint met het voorlezen van de mail en de uiteindelijke winnaar blijkt Madilia te zijn. De Blonde Tigers vonden de vlog van Madilia origineel, met een duidelijk thema. Madilia juicht om haar overwinning en Demi en Fay feliciteren haar. Fay stelt voor om de vlog aan iedereen te laten zien en daarom bekijken de bewoners een paar minuten later met z’n allen Madilia haar vlog op de beamer.

Nadat de bewoners samen met Madilia haar winnende vlog hebben bekeken is het tijd om afscheid te nemen. En ook hier maakt ze beelden van want met de vlogcamera in haar hand vertrekken ze richting de poort. Arm in arm met Linda loopt ze voorop, terwijl de groep haar volgt. Er wordt niet veel gezegd maar het getik van Madilia haar hoge hakken op de tegels overstemt de stilte. Als de groep bij de poort is aangekomen neemt Madilia het woord. Ze vertelt de bewoners dat ze genoten heeft van haar tijd in Utopia. Het beste wat me hier is overkomen is Linda, Floor en Ivan voegt ze eraan toe terwijl haar stem breekt. Emotioneel gaat ze verder en zegt dat ze van iedereen is gaan houden en dat ze iedereen heel veel succes wenst. Één voor één nemen de bewoners vervolgens persoonlijk afscheid van Madilia en wensen ze haar veel succes. Linda is als laatste aan de beurt. Kom hier lekker ding zegt Madilia tegen haar vriendin waarna ze haar een knuffel geeft. I love you zegt ze lief tegen haar. De twee houden het niet droog als ze hun laatste momenten in Utopia samen beleven. Nadat de twee elkaar hebben losgelaten is het echt tijd om te gaan. Ik ga naar mijn familie. Dag Utopia, hoi wijde wereld zegt Madilia blij waarna ze door de poort door naar buiten loopt. Haar Utopia avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 17:36

    Wat een vals mens is die Linda wat een verdriet ja ze is haar aanspreek punt en klaagmuur kwijt .Als ze zo een was met Madi had ze anders moeten stemmen ,zo komt de ware Linda naar boven roddelen en nog eens roddelen heeft ze ook over Madi gedaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *