Billy gaat niet meer meedoen aan Utopia 2

Billy gaat niet meer meedoen aan Utopia 2

Billy heeft Utopia verlaten, voor ze vertrok heeft ze een aantal mensen van de pers nog gesproken. Waaronder nu.nl en daar heeft ze aangegeven hoe ze haar toekomst ziet nu ze niet meer in de mini samenleving woont. Er wordt mij veel gevraagd of ik naar Utopia 2 zou gaan maar daar zeg ik definitief nee op, laat Billy weten. Ik heb een fantastische tijd gehad en heb drie jaar in Utopia mogen zitten. Het zou gewoon niet handig zijn om te doen, ik heb het cirkeltje rond. Ik ga niet nog een keer beginnen en heb nu andere prioriteiten. Ik ga voor zover het weer kan mijn normale leven oppakken. En ga ik alles oppakken waar ik zelf goed bij ga. Het allermooiste wat ik in Utopia meegemaakt heb is toch wel dat ik als persoon heel erg ontwikkeld ben. Je komt echt heel veel eigenschappen van jezelf tegen waar je in de buitenwereld makkelijker voor wegloopt. Die heb ik grondig aangepakt en ben ik een sterk verzekerde vrouw door geworden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. will at 10:58

  Ik had liever gezien dat Bas of Fay er uit zou gaan.
  Dat zijn de mensen die aan zelfoverschatting lijden.
  Linda of Ivan mogen mij winnen. Vooral Linda, een vrouw naar mijn hart.

 2. kaatje at 09:15

  Ze lijdt aaan zelfoverschatting, het was niks en is ook niks geworden. Wel valser, gemener en zeer manipulatief.

 3. Corry Weijermans at 21:19

  Het is echt een hele zieke persoon die heel veel hulp nodig heeft!
  Ze heeft niets aangepakt ze is geen steek veranderd, ze was hetzelfde als in jaar 1 alleen nu veel valser en doortrapter. Ik ben heel erg blij dat ze eindelijk opgerot is.

 4. Bep at 19:44

  Goedzo Billie ,ik wens jou heel veel geluk en succes in jou verdere leven .
  Toch heb ik van jou genoten .
  Ik hoop wel dat jij dit leest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *