Adriaan heeft een idee om Utopia 2 op te delen in twee kampen

Adriaan heeft een idee om Utopia 2 op te delen in twee kampen

Adriaan klimt de boom in bij Hiske en Christel. Kijk, wij zijn nu al een week bezig met een soort van experiment’ begint Adriaan zijn verhaal. De bewoners zijn nu verdeeld in twee kampen ondanks niet iedereen het hier mee eens is. Het lijkt Adriaan een goed idee om dit experiment verder uit te breiden en de bewoners van Utopia 2 te verdelen in kamp A en kamp B. Op deze manier zullen er twee BV’s in de mini samenleving zijn. Mij lijkt het leuk vervolgt Adriaan enthousiast. En is van mening dat hij een hoop slimme mensen in zijn kamp heeft en is daarom overtuigd dat dit experiment goed zal uitpakken voor zijn kamp. Ten slotte besluit Adriaan ook zijn idee aan Shelley, Timothy en Joaquin te pitchen. Het drietal is niet meteen overtuigd…

Ook Sanne en Jessie hebben lucht gekregen van Adriaan zijn idee om Utopia 2 te verdelen in twee kampen. De twee lijken niet erg enthousiast te zijn over het experiment. Sanne lijkt ervan overtuigd te zijn dat het experiment averechts zal uitpakken. Jessie geeft aan dat als er drie mensen van kamp A in het financiële team zullen zitten, zij niet meer haar geld aan de financiën zal afgeven. Beide lijken niet mee te willen doen aan het experiment. Ik baal ervan, ik kan er echt om janken, Jes eindigt Sanne. Zal het idee alsnog worden uitgevoerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *