Timothy vindt mede bewoner Sanne een verrader

Timothy vindt mede bewoner Sanne een verrader

Timothy en Joaquin staan samen te praten. Je hebt twee kampen hier. Je hebt de nieuwe en de oude begint Timothy het gesprek. En laat verder weten dat hij van mening is dat Sanne zijn kamp verraad en vindt dit niet wijs. Dat noem ik niet wijs, dat noem ik verraden gaat hij verder. Joaquin zegt op zijn beurt dat Sanne misschien niet de wijste is maar wel heel puur. Ik weet wel dat ik in het vervolg dat ik ga oppassen wat ik tegen Sanne zeg gaat Timothy verder. Joaquin neemt het daarna voor Sanne op en zegt dat de bewoners op haar in proberen te praten en informatie uit haar proberen te trekken. Zij is daar misschien gewoon gevoelig voor benadrukt Joaquin. Als Sanne in onze groep zou zitten, zou zij sowieso het minst verdienen. Dat maakt mij geen k*t uit! eindigt Joaquin geïrriteerd.

Wat later gaat Timothy nogmaals het gesprek aan over Sanne. Hij lijkt haar niet los te kunnen laten.  Zo noemt hij Sanne een vaag wijf, waarop Gerrit antwoordt, ja maar dit is Utopia. Welkom. En geeft Timothy het advies om Sanne niet helemaal af te matten en dat het beter is om weer normaal tegen haar te doen. Kijk er daar nou staan, ze verraadt jullie allemaal hoor gaat Timothy verder. Gerrit concludeert dat dit een gevoelskwestie tussen Timothy en Sanne is. Toch vindt Gerrit dat zij niks aan Sanne hebben en dat zij ook niks aan haar kunnen verliezen. Nou, aan haar heb je niks. Ze is een irritante speler gaat Timothy verder. Klopt, die moet je er ook in hebben. Dit is Utopia hè? eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *