Adriaan is niet tevreden met het resultaat van de vergadering

Adriaan is niet tevreden met het resultaat van de vergadering

Adriaan en Timothy bespreken het resultaat van de vergadering die de bewoners samen gevoerd hebben. Tijdens de vergadering heeft Timothy zijn visie op het leiderschap in Utopia 2 voor de bewoners gepitcht, waar niet iedereen zich in kon vinden. Adriaan die wel een voorstander van Timothy zijn plan is, geeft aan niet blij te zijn met het resultaat van de vergadering. ‘Wij zijn geen stap verder gekomen, wij zijn vier stappen achteruitgegaan zelfs zegt Adriaan. ‘Nou nee, ik denk wel iets vooruit zelfs zegt Timothy. Zes bewoners stemmen tegen en de overige acht die volgens Timothy zweverig zijn en hun plek niet weten, stemmen vóór. Timothy en Adriaan praten vervolgens over de twee kampen in Utopia 2 en Adriaan geeft aan dat hij het jammer vindt dat er geen stijgende lijn zichtbaar is. En ondanks Adriaan zichzelf een einzelgänger noemt, vindt hij zichzelf nog meer een groepsmens dan de rest van bewoners bij elkaar. Ik doe zoveel voor deze groep, wat heel veel mensen niet eens zien. Weet je hoe vaak ik naar de sloot toe loop op een dag? eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *