Joaquin meldt zich als vijftiende bewoner

Joaquin meldt zich als vijftiende bewoner

Op deze warme middag opent plotseling het zwarte hek en verschijnt er een man met een kist in Utopia 2. Oh mijn god wordt er geschreeuwd door de vrouwen die in de vijver liggen. Snel lopen ze naar de nieuwe bewoner, die zich voorstelt als Joaquin. Hij vertelt dat hij uit Schijndel komt en snel zoekt de groep elkaar op om kennis te maken met de nieuweling. Save the best for last zeggen ze dan hè zegt Adriaan enthousiast als hij zich voorstelt. Als de groep bij elkaar is gaan zitten vertelt Joaquin wat meer over zichzelf. Hij vindt het belangrijk om goed met elkaar om te gaan. Want wie goed doet, goed ontmoet legt hij uit. In het dagelijks leven is Joaquin dakdekker maar ook masseur. Gelijk vraagt Joaquin aan Shelley of zij zijn eerste massage klant wil zijn vandaag. De groep vraagt hun nieuwe mede bewoner het hemd van het lijf en wanneer Joaquin klaar is met vertellen, wordt er uitgebreid gejuichd. De groep is compleet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Koos at 15:23

    Had graag wat ouder man er bij die kan bouwen de rest van de jongeren die denken dat ze op vakantie zijn ze doen ook geen vlieker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *