Adriaan wil niet proosten op John zijn verjaardag

Adriaan wil niet proosten op John zijn verjaardag

Gisteren was John jarig. Hoewel de bewoners geen geld hebben is er wel een taart voor hem besteld en hebben de bewoners ook bier laten komen. Adriaan heeft er voor gekozen om geen biertje te nemen en legt Sanne uit waarom dat is. Hij snapt niet dat er iedere keer meer besteld wordt op verjaardagen. Terwijl we niks hebben zegt hij met het oog op de bankrekening. Weet je nog toen ik jarig was? En herinnert Sanne er daarna aan dat hij enkel gebakken aardappels kreeg en een bosje bloemen die op het terrein geplukt waren. Destijds hadden de bewoners veel meer geld dan op dit moment. Voor de een wordt er veel meer gedaan dan voor de ander gaat Adriaan verder. Sanne geeft toe dat ze hier helemaal niet bij stil heeft gestaan maar geeft Adriaan gelijk. Ze herinnert zich dat ze ook op Jessie haar verjaardag veel tijd hadden gestoken in een speurtocht en een taart hadden besteld. Adriaan legt uit dat hij daarom uit principe het biertje niet heeft aangenomen. Kan jij Adriaan zijn mening begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *