Manon kondigt de tweede speeddate avond aan

Manon kondigt de tweede speeddate avond aan

Afgelopen avond kondigt Manon de tweede speeddate avond aan. Ze heeft gevraagd of de mannen een vragenlijstje konden maken voor de dames. Wat betekent dat de mannen verspreid over het Utopia 2 terrein op een plekje mogen zitten en dat de dames om de 10 minuten met de klok mee mogen wisselen. Gerrit zal de tijd bijhouden. Het gaat niet zozeer om daten maar het is meer zodat we elkaar op een andere manier leren kennen sluit Manon af. Er klinkt luid gejuich en gegil wat betekent dat de bewoners er veel zin in hebben. De mannen zoeken een leuk plekje uit voor hun date. Het was een gezellige avond in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *