Nieuweling Timothy geeft yogales aan zijn mede bewoners

Nieuweling Timothy geeft yogales aan zijn mede bewoners

Een nieuwe dag in Utopia 2 is weer begonnen en Hiske, Shelley, Adriaan, Christel en Brenda schuiven aan bij nieuweling Timothy. Timothy geeft namelijk yogales aan hen. De eerste oefening heeft te maken met acceptatie van het universum. Eigenlijk nog steeds lichtjaren doorreizen en dat we een puntje zijn in de storm. Het is eigenlijk een verlichting en voor het derde oog om die open te maken begint Timothy tegen de deelnemende mede bewoners. De bewoners beginnen vervolgens met gestrekte armen met de klok mee rondjes te draaien. Uiteindelijk zijn er meerdere oefeningen die gedaan moeten worden, dus zet Timothy laag in met het aantal bewegingen per oefening. Achteraf blijken de bewoners meer in petto te hebben. Christel laat weten dat het voor nu te weinig is. Zal Timothy nog meer met yogalessen gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *