Brandon ontvangt voor de eerste keer familiebezoek in Utopia 2

Brandon ontvangt voor de eerste keer familiebezoek in Utopia 2

Vandaag is het een extra leuke dag voor Brandon want er komt er bezoek voor hem langs, dus staat hij al vroeg voor de poorten van Utopia 2. Na een half uur wachten voor de poort staat zijn moeder, zus, neef, een vriend en de hond voor de poort. Brandon straalt, hij is ontzettend blij. Zijn bezoek is verbaasd, holy shit, het is echt groot hier wordt er gezegd. Manon, John en Jeffry komen zich vervolgens voorstellen en zijn nieuwsgierig naar wie er binnen zijn gekomen. Ze stellen elkaar voor en het bezoek feliciteert John omdat hij gisteren jarig was. Ook is het bezoek benieuwd naar de bandana’s en andere merchandise die ze kunnen kopen van de bewoners. Een leuk souvenirtje aldus de moeder van Brandon.

Nog wat later gaan de poorten nog een keer open. Er komt nog iemand voor Brandon. Ome Sam schreeuwt Brandon blij. Terwijl hij naar hem toe loopt. Ook de andere bewoners zijn nieuwsgierig. Christel, Sanne en Brenda komen gelijk kijken. De oom van Brandon is iets later gearriveerd dan de anderen en dat kwam als een verrassing aan voor Brandon. Nu is het bezoek compleet voor hem. Hij geeft de dames nog een les mee over de mannelijke bewoners. Grote bek, klein hartje. Hoort bij het man zijn zegt de binnengekomen ome Sam. De dag van Brandon kan niet meer stuk! Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *