Adriaan baalt ervan dat Brandon egoïstisch doet

Adriaan baalt ervan dat Brandon egoïstisch doet

Brandon heeft familiebezoek en had vooraf al verteld aan de bewoners dat hij het liever als persoonlijke ontmoeting ziet. Hij vraagt de anderen om niet bij zijn visite te gaan zitten. Dit valt niet bij iedereen goed in de smaak. Terwijl Adriaan eerder Brandon als een goede bewoner zag, vindt hij hem nu egoïstisch. Toen Brandon zijn familie binnenkwam had Adriaan op z’n minst verwacht dat Brandon wel een voorstelronde zou doen. Dit was niet het geval, want Brandon wilde zo snel mogelijk afgezonderd gaan zitten. Timothy is het eens met Adriaan en noemt Brandon zelfs een loophondje en een zwart schaap. Gerrit, Timothy en Adriaan praten hierover na. Ze groeten je niet eens zegt Timothy tegen Gerrit toen de familie langs liep. Vinden jullie Brandon ook egoïstisch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:14

    Egoïstisch is een groot woord ik snap wel dat je met je familie alleen wilt gaan zitten. Maar hij had ze wel normaal kunnen voorstellen aan iedereen. Dat vind ik wel een beetje vreemd dat hij dat niet heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *