Mike wordt boos als hij op zijn negatieve gedrag gewezen wordt

Mike wordt boos als hij op zijn negatieve gedrag gewezen wordt

Afgelopen avond zat Mike niet zo lekker in zijn vel. Als de groep gaat klussen spreekt Mike zijn beklag uit bij de rest. Een aantal dingen zitten hem dwars, waaronder de keuzes die worden gemaakt. Hij wil graag een eenheid vormen maar het lijkt erop dat de anderen dit gevoel niet hebben. We zijn geen we reageert Christel geïrriteerd tegen Mike, terwijl ze hem aanspreekt op zijn negativiteit. Mike vertelt op zijn beurt dat hij het belachelijk vindt dat er geen stroop is ingekocht voor het pannenkoekenevenement. Ik denk alleen na over de stroop Christel, maar jij niet gaat Mike boos verder. Gerrit vindt ook dat Mike negatief reageert en dat hij niet zo een probleem moet maken van stroop. Altijd dat negatieve hier, bah voegt hij eraan toe. Mike wordt daarna boos en gaat fel in tegen Gerrit maar die vindt dat Mike een houding aanneemt die hem niet aanstaat. Heb je al geld opgehaald dan, pik? Je hebt hier helemaal niets te zeggen joh gaat Mike boos verder. Wat moet je nou joh? Klein kind, k*t joch vervolgt hij. Christel en Gerrit besluiten Mike met rust te laten, omdat hij niet lijkt te luisteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *