Jessie en Sanne ergeren zich aan de nieuwe bewoners

Jessie en Sanne ergeren zich aan de nieuwe bewoners

Het aantal bewoners staat inmiddels op veertien. Er zijn twee nieuwe bewoners binnengekomen en Jessie en Sanne kletsen hier met elkaar over. Ze storen zich aan het gedrag van de nieuwe bewoners.Zo heeft nieuweling Brenda al geklaagd over het slapen in een hangmat. Zij gaf aan graag in de caravan te willen slapen, omdat ze zich een banaan voelde in de hangmat. Sanne en Jessie schudden vervolgens hun hoofd. Serieus? Really? reageert Jessie met ergernis. Ze vinden dat de nieuwe bewoners niets te klagen hebben. Vooral niet als ze het vergelijken met de situatie waarin zij verkeerden in het begin van hun Utopia tijd. Mensen komen nu binnen en krijgen een pannenkoek met stroop. Wij aten linzen, Sanne. Linzen zucht Jessie aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *