Hiske lucht haar hart bij Mike, ze vind de negativiteit erg vervelend

Hiske lucht haar hart bij Mike, ze vind de negativiteit erg vervelend

Na een flinke discussie tussen Mike, Christel en Gerrit loopt Hiske op Mike af. Ze wil hem graag melden dat de ontbrekende boodschappen alsnog besteld worden. Ook lucht ze haar hart bij hem. Ze vindt alle negativiteit erg vervelend. We zijn echt kleine kinderen hier benadrukt Mike. Hiske vertelt op haar beurt dat ze met deze discussie geen kant wil kiezen. Ook vindt ze dat er slechte communicatie over de boodschappen is geweest. Mike vindt dat de ketting weer aangezet moet worden. Hij mist de actie en vindt dat het we gevoel nu ontbreekt in de groep. Ik ben de enige die er wat van zegt en ik heb als enige die discussies vindt hij. Hiske is blij dat het nu helder is en zo gaan ze beiden weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *