De eerste echte bedden in Utopia 2 zijn gerealiseerd!

De eerste echte bedden in Utopia 2 zijn gerealiseerd!

De bewoners zijn afgelopen avond druk bezig geweest om een deel van de stacaravan om te toveren tot een slaapvertrek. John is overdag druk bezig geweest om de eerste bedden te realiseren. Deze zijn door de rest van de inwoners de caravan ingetild. De slaapkamer is inmiddels opgemaakt en ingericht. Dit moet uiteraard gevierd worden, dus verzamelen de bewoners zich bij de caravan. Jeffry heeft zelfs een praatje voorbereid. Het is toch wel iets unieks dat we nu de eerste bedden hebben gerealiseerd begint hij zijn speech. De bewoners bedanken John voor zijn inzet en geven hem een groot applaus. Ze kunnen er vanaf  nu met zeven bewoners in slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *