Brandon vertrouwd Gerrit niet rondom de financiën

Brandon vertrouwd Gerrit niet rondom de financiën

Afgelopen avond ziet Brandon dat Gerrit de stacaravan inloopt en de deur achter zich dichtdoet. Dit vindt hij maar vreemd en vertelt dit ook aan Manon en Jessie. Brandon wantrouwt Gerrit en zegt morgenvroeg de kas stand te gaan checken. Hij vertrouwt de situatie niet helemaal. Even later zegt Brandon tegen Shelley dat hij hoopt dat Gerrit niks met de kas heeft uitgehaald, omdat er anders consequenties zullen zijn. Als hij zoiets flikt, zullen de gevolgen niet goed zijn voegt hij daaraan toe. Shelley hoopt dat wat Brandon zegt niet waar is maar uit zal kijken voor Gerrit, omdat hij ook heeft gezegd dat hij een boefje is.

Nog wat later besluit Brandon verhaal te halen bij Gerrit rondom de vreemde situatie.Wat deed je in de caravan vraagt hij Gerrit op de man af. Mezelf zijn antwoordt Gerrit met een glimlach. Brandon vertelt daarna dat hij het frappant vond dat hij met sleutel de caravan inliep en vervolgens de deur dichtdoet. Gerrit vertelt dat hij even wilde controleren wie de telefoon vandaag heeft gebruikt en wie er gebeld zijn. Brandon benadrukt dat hij het raar vindt dat je dan de deur dichtdoet. Het is automatisme dat ik de deur dichtdoe eindigt Gerrit. Zou Gerrit echt niets gedaan hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harry at 09:04

    Gerrit is een vreemde gast en niet te vertrouwen. Zeker met geld niet.
    Hij hoort niet in utopia, hij verziekt de hele boel. Dus opzouten met die kwast.

  2. Koos at 12:08

    Gerit die moet zo snel mogenlijk de poort uit die gozer doe niks een hamer pakken kan die niet met ze handen in zij zaken lopen of op zijn dikke teet zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *