Shelley vindt Gerrit fake gedrag vertonen

Shelley vindt Gerrit fake gedrag vertonen

Na de confrontatie met Brandon vraagt Gerrit of Shelley even met hem wil praten. Hij merkt de laatste paar dagen wat terughoudendheid bij Shelley. Er is wat en ik denk dat ik wel weet wat het is begint hij. Vertel antwoordt Shelley. Ik denk dat jij de indruk hebt dat mensen wat van ons denken gaat Gerrit verder. En heeft enkele bewoners vertelt dat hij Shelley wel ziet zitten. Shelley zegt schijt te hebben aan wat anderen denken maar houdt niet van fake gedrag vertelt ze hem. Heb je dat idee bij mij? vraagt Gerrit bezorgd. Shelley antwoordt met een harde ja. Ze merkt dat, nu er bijna vijftien bewoners zijn, steeds meer mensen zich bezighouden met het spel. Ik heb geen zin in schijnheilige mensen om me heen, ik wil echte mensen om me heen hebben geeft ze aan. Ik zie gewoon dat jij twee gezichten hebt. Daar heb ik geen zin in. Ik heb geen zin in een vies spelletje benadrukt ze. Dit valt bij Gerrit rauw op zijn dak en even is hij sprakeloos. Hoe zal het nu verder gaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *