Sanne heeft het gevoel dat de bom binnenkort gaat ontploffen in Utopia 2

Sanne heeft het gevoel dat de bom binnenkort gaat ontploffen in Utopia 2

Wanneer Sanne en Christel afgelopen avond samen in de caravan zitten spreekt Sanne haar zorgen uit over de groepsdynamiek. Het is haar namelijk opgevallen dat sommige bewoners bijna niet meer reageren als er een nieuwe bewoner binnenkomt. Er is bijna geen interesse voegt ze eraan toe. En denkt dat John en Mike Brenda op dit moment afstoten omdat ze bij binnenkomst een opmerking heeft gemaakt over hun alcohol gebruik. Maar ze heeft wel ballen zegt Sanne die hier veel respect voor heeft. Ook Christel is het opgevallen dat Mike weinig interesse toonde in de binnenkomst van Brenda. Sanne laat vervolgens weten dat ze een voorgevoel heeft. Er ontstaat iets benadrukt ze. Ze denkt dat er binnen twee dagen een bom gaat ontploffen. En denkt dat wanneer Timothy zijn voorstel van het 5 mensen leiderschap voor twee weken een aantal mensen tegen de borst zal stoten. Christel wil dat de rest achter Timothy gaat staan als deze mensen zich tegen hem gaan keren. Zal de bom daadwerkelijk ontploffen in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *