Mike ergert zich behoorlijk aan Timothy en bespreekt het met Jessie

Mike ergert zich behoorlijk aan Timothy en bespreekt het met Jessie

Timothy is net twee dagen in Utopia 2 en Mike vertelt Jessie dat hij zich soms al enorm aan hem ergert. Timothy heeft zijn mening flink laten klinken over bepaalde zaken. Gozer, je komt net kijken vindt Mike. Hij vindt ook dat nieuweling Timothy hem niet kan aanspreken op wat hij wel en niet doet. Sodemieter op, pleur op vervolgd hij geïrriteerd. Mike heeft hem gewaarschuwd. Timothy sprak eerder vandaag met hem over een avondklok en dictatuur maar Mike vindt dit echt absurd en heeft hem dit afgeraden. Hij vindt dat Timothy eerst maar even zijn plekje in Utopia 2 moet vinden. Ben jij het met Mike eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 21:53

    Mike heeft helemaal gelijk.Tomothy moet eerst maar eens ervaren hoe alles in Utopia2 reilt en zeilt alvorens kritiek te uiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *