Brenda zet de anderen aan het denken door haar mening

Brenda zet de anderen aan het denken door haar mening

Brenda is nog maar net binnen als nieuwe bewoner, maar heeft al een statement gemaakt. Ik hou van feestjes maar het moet niet té worden geeft ze aan tijdens de ontmoeting. Jessie en Timothy praten hierover na. Timothy is het er mee eens en vindt dat het familiegevoel weg is sinds dat feestje. Jessie vindt het op haar beurt heel aanvallend. Tijdens die avond waren namelijk ook John en Mike aan het drinken. John en Mike zijn wel mijn maatjes zegt ze tegen Timothy. Ze wil niet dat de bewoners negatief worden geprofileerd. Timothy daarentegen voelt aan dat JMJ een gesloten houding toont naar de anderen. En legt uit dat de communicatie niet verloopt zoals hij hoopte. Jessie reageert geschokt, dat staat er door John en Mike, dat staat er ook door John en Mike en dat. Ze wijst naar de vele objecten die John en Mike hebben gerealiseerd. Ze hoopt hiermee Timothy te overtuigen van hun kracht. Toch vindt Timothy dat familiegevoel anders is dan het realiseren van producten. Wat er staat vindt hij wel belangrijk, maar de omgang vindt hij belangrijker.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *