Brenda meldt zich als veertiende bewoner van Utopia 2

Brenda meldt zich als veertiende bewoner van Utopia 2

Er komt een nieuwe bewoner het Utopia 2 terrein op. Gerrit ziet haar als eerste en komt snel op haar aflopen. Hoi, ik ben Brenda zegt de nieuweling enthousiast terwijl ze iedereen knuffelt en begroet. Alle bewoners verzamelen zich om haar heen en het lijkt erop dat de vrouwen erg blij zijn met de nieuwkomer, vrouw-power zeggen de dames enthousiast. Wanneer Shelley hoort dat Brenda ook kapster is, kan ze haar geluk niet op. Brenda schuift snel aan bij de lunch en stelt zich voor aan de groep. Ik ben Brenda, 29 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Ik ben kapster, dus dat gaat helemaal goed komen voegt ze eraan toe. En geeft daarna aan zoveel mogelijk te willen helpen met de groep. Er moet wel iets van mijn hart zegt Brenda serieus. Ik hou van een drankje en gezelligheid, maar het moet wel gezellig blijven daar wil ik ook graag mee afsluiten. Brenda vertelt dat ze al vier jaar een vriend heeft en heel gelukkig met hem is.

Wat later neemt Manon Brenda mee voor een rondleiding over het terrein. Brenda is benieuwd naar het terrein. In werkelijkheid vindt ze het veel groter dan verwacht. Ze lopen langs de hangmatten. Hier ga je slapen, de hangmat squad zegt Manon. Ook lopen ze langs het water. Niet hierin plassen zegt Manon met een lach. Hier drinken we ook van en douchen we mee voegt ze eraan toe. Beide lachen ze. Vervolgens lopen ze langs Mike zijn slaapplek, het tentje van Jessie en Manon, de kippenhok, de slaapplek van John en de stacaravan. Brenda vraagt of er ook al iemand in de stacaravan slaapt. Nog niet antwoordt Manon. Daarna geeft ze aan dat ze er vandaag aan gaan werken. Er komen namelijk bedden in, zodat daar ook bewoners kunnen slapen. Ook laat Manon het gebied zien waar nog gebouwd gaat worden. Ze zegt trots dat John daar meer over kan vertellen. Beide zijn ze ook lovend over de moestuin van Adriaan. Nice hoor eindigt Brenda tegen Manon. Ze vindt Utopia 2 nu al geweldig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:08

    Jammer dat er weer zo’n jong iemand in komt en wederom een vrouw. Volgens mij durven de ouderen niet naar Utopia te gaan en zijn het alleen maar jongeren die zich aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *