Manon is klaar met de groepsvorming in Utopia 2

Manon is klaar met de groepsvorming in Utopia 2

Brandon en Manon komen elkaar tegen en hier maakt Manon gelijk gebruik van. Het valt haar namelijk op dat de groep graag een familie wil vormen maar dat er veel groepjes ontstaan. Zelf vindt Manon dat ze het met iedereen kan vinden en dus niet in een groepje wordt geplaatst maar Brandon valt dit wel op. Jij werd ook in een groepje gedeeld zegt Brandon tegen haar. Het valt Manon dan weer op dat de bewoners denken dat zij bij een groepje hoort, maar zelf ervaart zij dit niet zo. Manon geeft aan dat de groepsvorming haar erg dwars zit en ze er rustig over na moet denken, want anders schreeuw ik alles eruit voegt ze eraan toe. Zal Manon haar gedrag gaan aanpassen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *