Mike voelt zich aangevallen door het nieuwe idee van Timothy

Mike voelt zich aangevallen door het nieuwe idee van Timothy

Nadat Timothy zijn idee bij een aantal bewoners heeft vertelt, is het nu tijd om Mike zijn idee voor te leggen. Het idee is om vijf bewoners democratisch de leiding te geven voor twee weken. Daarna komen er weer nieuwe leiders voor twee weken. Timothy vindt het namelijk vervelend dat de groep in twee delen is gesplitst. Mike is het hier niet mee eens en ze beginnen een hevige discussie. Hij vindt dat Timothy geen juist beeld heeft van de groep en binnenkomt op een slecht moment. Het is vijf weken goed gegaan en nu even drie dagen niet voegt hij eraan toe.  Mike voelt zich aangevallen en legt ook uit dat hij juist een groepsgevoel heeft gecreëerd toen ze Kniptopia hebben geopend met z’n allen. Ik probeer iets terug te brengen vervolgt Mike. Timothy vindt op zijn beurt juist dat er een dictatuur ontstaat, waarop Mike uitlegt dat de bewoners juist bang zijn dat er een bewoner binnen zou komen met dat soort gedachten. Misschien komt er een dictatuur, dat ben misschien jij zegt Mike. Timothy begrijpt dat hij nieuw is en niet over alle eerdere gebeurtenissen kan meepraten, maar denkt juist dat zijn idee alles weer goed kan krijgen. Zijn jullie het eens met wie zijn jullie het eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *