De bewoners hebben weer vergaderd, de belangrijkste punten van 13 juli lees je hier

De bewoners hebben weer vergaderd, de belangrijkste punten van 13 juli lees je hier

De bewoners hebben van alles besproken in een vergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 13 juli terug.

Jessie begint de vergadering en bespreekt de agendapunten van de vorige vergadering. De bewoners hebben besloten een zakelijk rondje te houden, waarin iedereen zijn of haar idee kan vertellen wat betreft de zaken in Utopia 2. Mike bespreekt dat hij druk bezig is met de shirts en daar achteraan zit. Ook is hij druk bezig met het regelen van een evenement. Shelley geeft aan druk bezig te zijn met gratis knipbeurten aan te bieden aan het onderwijs, omdat zij graag iets voor het onderwijs wil betekenen. Hier komt zij later op terug. De rest van de groep heeft geen zakelijke punten.

Gerrit neemt het woord over en vertelt dat er op dit moment € 568,- in de kas zit. Wel vermeldt hij hierbij dat er nog investeringen, zakgeld, beltegoed en boodschappengeld vanaf moet. Wanneer alles hier af is, komt het bedrag uit op € 168,-. En voegt eraan toe dat de bewoners daarom flink aan de bak moeten tijdens de evenementen. De bewoners hebben ook besloten dat er op evenementen gewoon alcohol gedronken mag worden. Toch wil Jeffry bij de bewoners benadrukken dat er altijd genoeg drinken moet zijn voor de bezoekers en hij verwacht dat iedereen deze verantwoordelijkheid neemt. Hij benadrukt dat hij niet wil dat de drankvoorraad onder een minimum aantal komt. De groep heeft verder ook veel ideeën voor evenementen, zodat zij geld binnen kunnen krijgen. Zo hebben zij bedacht een open podiumavond te houden, een vegan avond te houden en workshops te geven. Ze spreken af deze evenementen nog goed uit te werken. En daarna zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *