Timothy wil meer democratie om de groep te versterken

Timothy wil meer democratie om de groep te versterken

Timothy is het niet eens met de verdeeldheid en heeft een plan bedacht om de groep weer te mixen. Hij noemt zijn idee 5-mensen-2-weken. Daarmee wil hij dat vijf bewoners de leiding hebben voor twee weken op basis van democratisch stemmen. Hij legt zijn idee uit bij de meeste bewoners. Hiske vindt het een goed idee. Je moet dingen uitproberen zegt ze. Voor Utopia 2 worden ideeën gehoord en worden ze zeker uitgeprobeerd en als dit niet bevalt wordt het achteraf besproken. Ook Gerrit vindt het oké. Hij is het niet volledig eens met het idee, maar is het eens met Hiske. Hij voegt eraan toe, ik weet niet of je samenhang creëert, maar het is wel een mogelijkheid dat mensen gehoord worden. Timothy is van plan het idee als laatste bij JMJ (Jessie, Mike en John) te pitchen, volgens hem is dat de groep die zich afzondert. In ieder geval weet hij dat de andere bewoners het wel eens zijn met zijn idee. Wat vinden jullie van zijn idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *