Vrijdag de dertiende is een geluksdag voor John

Vrijdag de dertiende is een geluksdag voor John

Een nieuwe dag is begonnen, het is vrijdag de dertiende. Een speciale dag voor John, hij is namelijk jarig! Al vroeg is hij wakker en checkt zijn post er zijn verschillende verjaardagskaarten binnen gekomen. Ook een grote verjaardagskaart van zijn vrouw zit erbij. Zijn dag kan niet meer stuk. Tevreden kust hij de kaart, terwijl hij de tekst leest die zij erop heeft geschreven. Toppie, joppie uit hij vrolijk en gaat vervolgens verder met de was. Nog wat later gaan de poorten van Utopia 2 open. Het is speciaal bezoek voor de jarige job. Met tranen in zijn ogen staat John te wachten en al snel slaat hij zijn armen om zijn vrouw heen en wordt hij gefeliciteerd. Nadat hij zijn vrouw heeft ontmoet, begroet hij de rest van zijn familie en de hond. Hij kan zijn geluk niet op en lijkt duidelijk te genieten van zijn bezoek. Het beloofd een super dag te worden voor jarige John.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *